Črna srajčna obleka, srebrni čevlji, bela jakna in zlata torba

Zakaj sem za danes izbrala črno srajčno obleko, srebrne čevlje, belo jakno ter zlato torbico?

Ker sem trenutno v obdobju velikih sprememb ter si želim zapreti svoj “krog” občutkov, vendar ne želim zapreti novih priložnosti, ki mi lahko danes “potrkajo” na vrata.

Zato sem izbrala črno barvo, ki velja za resno, elegantno in hkrati magično barvo. Meni osebno, doda pridih romantike, zato jo imam nadvse rada.

Zakaj ravno princes kroj? 

Moja črna srajčna obleka sega spredaj do kolen in zadaj do sredine meč. Zgoraj do pod prsi je krojena ozko, spodaj pa se razširi v tako imenovan princes kroj, ki paše skoraj vsem damam, saj je njena velika prednost, da lahko skrije kakšen kilogram.

Zakaj srebrna, bela in zlata barva?

Ker sem mnenja, da črne ne sem biti preveč, saj ta barva prehitro odda vtis zadržanosti in  nedostopnosti. Zato, sem črnino “razbila” s svetlimi srebrnimi čevlji in živahno zlato torbico ter belo jakno, saj bela barva odkriva in spodbuja. Sestavljena kombinacija lepo poudari mojo ženstvenost in hkrati ustvarjata prijeten temveč ne prestrog poslovni videz. Da pa sem kombinacijo vzljubila v celoti sem za ustnice uporabila ciklam šminko, saj se z njo počutim nadvse sveže.

Kako lahko nosim srajčno obleko? 

Črna srajčna obleka je klasični kos oblačila, ki ga bom lahko sedaj skozi pomladne dni nosila z balerinami in debelejšimi žabicami. V prijetnih poletnih večerih jo bom dopolnila z zlatim pasom pod prsmi in odprtimi zlatimi sandali ter tako pričarala res lepo in nežno romantično kombinacijo.  Na začetku jeseni pa jo bom dopolnila z rjavimi semiš škornji in ozkimi temnomodrimi jeans hlačami. Torej je srajčna obleka res nadvse uporaben kos oblačila, ki  je dostopna tudi cenovno, saj jo lahko kupimo že od 25,00 ERU dalje.

Biti ženska je lepo! Zato si vsak dan znova vzemimo tistih 20 min zase, si to povejmo, pobrskajmo po omari za kosom, ki nas naredi ženstvene in uživajmo v prihajajočem pomladnem soncu.

 

.