Modne pričeske in počutje

Kako izbrati pravo pričesko zase?

Prvo in najpomembnejše pravilo je, da izberemo pričesko, s katero se bomo počutile dobro, ženstveno, privlačno ter pogumno. Da imamo zjutraj dovolj časa za urejanje in nam ne predstavlja stresa temveč užitek. Da dopolnjuje naš osebni stil ter nam da samozavest.

Drugi (bolj dober nasvet prijateljice, kot pravilo) je vsekakor dobra izbira frizerja, ki sledi modnim trendom, uporablja kvalitetne produkte in predvsem posluša vaše želje.

Tretje pravilo je, da ne odidete od frizerja dokler niste zadovoljne. Verjemite, da bo tudi vaš frizer bolj zadovoljen v kolikor obdrži stranko, kot pa, da vam povzroči slabo voljo in s tem slabo reklamo svojemu salonu.

Sama sem, kot zelo zahtevna stranka, našla popolni salon. Barvati se na svetlo je zahteven postopek. Vsaka dama, ki je to že poskusila ve, da se lahko konča tudi z zelo slabim „rumenim“ izgledom  in uničenimi lasmi.

Zato v kolikor ste iz okolice Maribora, vam toplo priporočam oz. predlagam: Frizerski salon Martin Zorko, ki ga pod tem imenom najdete na straneh Facebooka. S storitvijo sem izredno zadovoljna, saj se vidi, da ima team znanje, da se konstantno izobražujejo, da imajo kvalitetno lasno kozmetiko ter tudi meni zelo drag bonton. Iskreno sem zadovoljna in navdušena nad celotnim delom. Moja pričeska mi daje veliko „zadovoljstvo“, kar se vsekakor vidi na mojem obrazu, ko odhajam iz salona!

Ps. tudi za moško publiko je zelo dobro in strokovno poskrbljeno, da so njihove pričeske v trendu z modo :)!