Ne „dihajte” samo vi naj „diha“ tudi vaša športna oprema

Ko se odločimo, da bomo svoje telo pognali v tek, pride na vrsto izbor športne opreme.

Kaj vam priporočam, kot aktivna športnica:

  • Športno majico in hlače, v katerih se boste odlično počutili, saj je to del motivacije, ki premaga slabo voljo, ko zjutraj zvoni budilka. Naj bo majica iz bombaža ali še bolje mešanica polipropilena in bombaž ali poliester in bombaž. Torej večji delež umetnih materialov, da bo vaše telo ostalo suho.
  • Bombažne nogavice, ki dobro vpijajo pot
  • Stabilne športne copate, ki ne smejo biti prevelike ali še slabše premajhne, svetujem vam, da poizkusite več modelov in se odločite za tistega, ki  se najbolj prilagodi vaši nogi. Pri obutvi bodite pozorni za kakšno aktivnost gre, saj za step aerobiko toplo priporočam višji model obutve, za tek v naravi pa nižji in mehkejši.
  • Steklenico za vodo ali bidon, ki naj bo iz mehkejšega materiala, saj je res neprijetno pobirati črepinje po celem fitnesu ali športni dvorani in seveda naj bo steklenica BPA free.

Da bo lažje, imamo za vas športni paket, ki vsebuje:

Lep in lahek bidon, čudovite žive barve, za ženske roza rokavice, da dlani ostanejo gladke in brez žuljev ter neprecenljive fit&slim hlače, ki bodo vašo kožo na zadnjici in stegnih ter tudi trebuhu naredile čudovito gladko.

Vse našteto lahko naročite preko e- maila: petra.ilar@biopaket.si