ČEVLJI – strast ali ljubezen

Dame imamo zelo rade izbiro čevljev, saj se zavedamo, da pravi par na naših nogah, naredi naš izgled popoln.

V poplavi ponudbe raznolikih čevljev, lahko čisto vsak zase najde primerno obutev za primerno ceno.

Danes sem vam pripravila nekaj modelov, ki jih jaz rada nosim sedaj v zimskem času in se trenutno na spletu dobijo po ugodni ceni: http://www.twinkledeals.com/shoes-cc84/

Elegantni črni gležnjarji

Pozimi je težko prilagodit žensko obutev našim oblačilom, saj veliko poslovnih oblačil “zahteva” visoke pete. Spodnji gležnjarji lepo pokrivajo eleganten outfit in tudi, kar je najpomembnejše – odlično skrbijo za toplino naših nog.  Vsekakor so odlična zamenjava ženskim “salonarjem” v zimskih dneh.

 

 

 

Beli lakasti gležnjarji na vezalke

Kavbojke so moj najljubši spodnji del oblačil. Da pa sem v njih elegantna jih kombiniram z belimi lakastimi usnjenimi gležnjarji na vezalke. Zgornji del je prijetno mehak, saj mi je udobno v krem puloverju ter beli bluzi z velikim ovratnikom. Za piko na i si na ušesi pripnem biserne uhane.

 

 

Čevlji za moj prosti čas

Ker imam rada igrivost, imam rada tudi rdečo barvo. Da pa ne izstopajo samo čevlji sem si izbrala gležnjarje s  prelivajočo kombinacijo črno rdeče barve. Bele hlače, bordo pulover in moji “čevlji za prosti čas”, so idealna kombinacija za popoldansko kavo.

 

Vsekakor gojim do čevljev tako strast, kot tudi ljubezen. So del mojega vsakodnevnega rituala izbire garderobe, ki si jo izberem glede na jutranje počutje. Rada imam kvalitetno obutev, saj v njen preživim večji del mojega delavnega dne.

Ps: Izberite si svoj par in ga popeljite na izlet :).