MamiBOX – Mesečni paket presenečenj za mamice

 

MamiBOX je blagovna znamka, ki predstavlja izvirni darilni paket za mamice. Z veseljem sporočam, da ponovno vsak mesec izhajajo paketi, ki ga mamice ter tudi bodoče mamice prejmete po pošti.

Kaj se skriva v v MamiBOX-u?

Ker sem tudi sama mama, vsekakor poskrbim za to, da so vsak mesec v paketu uporabne stvari kot je kozmetika, modni dodatki, oblačila, revije, sladke dobrote, vzorčni testerji kozmetike. Torej stvari, ki bi razveselile tudi mene :)!

Ali je MamiBOX primeren tudi kot darilo za novorojenčka?

Vsekakor je MamiBOX primerno darilo tudi ob rojstvu novorojenčka, saj je namenjen izključno mamici, ki je vložila veliko energije in truda ob rojstvo čudovitega bitjeca. Zakaj ne bi čudovito darilo podarili tudi njej? Verjemite, zasluži si!

Kaj pa za naše malčke?

Da pa naši mali zakladi ne bodo prikrajšani smo v aktivni pripravi tudi darilnega paketa BabyBOX-a, ki je namenjen malčkom od 0 do 1 leta ter MalčekBOX-a, ki je namenjen malčkom od 1 leta do 3 let. Vsekakor vas ob prvem izidu presenetimo s kakšno prav posebno nagradno igro.

Kje nas lahko najdete?

Trenutno smo zelo aktivni na družabnem omrežju facebook, kjer smo za vas pripravili prav posebno ponudbo modnih torbic po zelo ugodni ceni. Zato hitro na ogled :)!

Ker vemo, da brez spletne strani ne gre, vas bomo kmalu razveselili tudi z njo <3!

Kako lahko naročimo MamiBOX?

Za naročila ter dodatne informacije o vsebini MamiBOXA , smo vsekakor dosegljivi na e- mail naslovu: petra@mamibox.si ter tel. št.: 040 530 135