Kava in moj najlubši modni dodatek

 

Nekatere trenutke bi si morali vzeti samo zase. To so lahko trenutki, ko si privoščimo popolno sprostitev telesa in obnovitev notranjih moči ali pa trenutki, ko preprosto uživamo ob vonju sveže kave.

Pitje kave je tudi eden izmed nepogrešljivih dnevnih obredov, priložnost za prijetne družabne trenutke in sproščujoč klepet.

Med tednom pitje kave pomeni mojih 10 minut samo zase. Zvok vroče vode, ki mi vre v džezvi, ki sem si jo kupila pri potepanju v Mostarju me pomirja in hkrati navduši vsako jutro posebej, saj je kava skuhana v njen res čarobno dobra. Obožujem svojo najljubšo skodelico, ki je obdana z živahnimi metulji in pozitivnim napisom.

Med vikendi, ko si lahko v miru vzamem čas in spijem kavo v svojem najljubšem lokalu pa mi pomeni del dneva, ko si naberem energijo za teden, ki sledi.

Ko grem zjutraj na topli pomladni sonček se oblečem modno in hkrati enostavno, da se počutim sveže in prijetno. Obvezen del mojega “outfita” pa je vsekakor moj najljubši modni dodatek – pomladi šal. Mehek prijeten in topel. Nosim potiskane, s pikami, enobarvne, z različnimi vzorci, z vtkanimi rožami ter predvsem živahnih barv.

Ker se mi zdi, da bi morala vsaka garderoba omara imeti velik predal tudi za šale, sem se odločila, da tudi sama „uvozim“ en izdelek, ki sem ga poimenovala kar „šal za vsakogar“, saj ustreza 1000 + 1 „vikend“ modni kombinaciji.

V kolikor so vam všeč, ga vsekakor lahko dobite preko  e- mail: petra.ilar@biopaket.si