Predstavitev

She designed a life she loved

“Modni trendi” moje sanje ! Čar mode, čar urejenosti, čar ženstvenosti. To je stran, kjer se bo odvijala zgodba nakupov, materinstva, mode doma ter mojega pogleda na svet in modo ! Life is full of many beautiful things ♥!

Kako izbrati pravi »trend« za naš karakter je včasih prava uganka – se strinjate? Velikokrat se sprašujem  ali naj se držim modnih smernic, ki včasih »razvlečen« pulover prodajajo za hit jeseni, zime ter pomladi ali naj raje poslušamo sebe in se glede na spremembo moje postave, (ki se spreminja z leti priznam ali ne) stil prilagodimo mojemu telesu?

Jaz sem vsekakor za drugo opcijo – poslušajmo sebe – in temu je namenjen tudi moj blog. Počutiti, se dobro in izgledati odlično!

Mene je mode naučila moja mama. Bila je prava mestna dama, ki je znala barvno uskladit še tako nemogoče pisane vzorce. Njena šminka se je vedno ujemala z vzorcem bluze ali lepega svilenega šala, ki je še poudaril njene čokoladno rjave oči. Njene roke, so bile urejene, kljub temu, da je bila mama treh otrok in imela 8 urni delavnik ter obveznosti, ki jih včasih resnično ni dohajala. Vendar vedno je blestela! Bila je ženska, ki se je zavedala, da lepota prihaja iz notranjosti – bila je enostavno lepa.

Želim vam povedati, da ne glede na vse, zmoremo biti urejene, saj za urejenosti ni vedno potrebno veliko časa temveč iznajdljivost, ki pa se je lahko naučimo :)!

Kaj je cilj bloga “Modni trendi”?

Vsekakor razumeti, da moda ni samo trend temveč način življenja, saj so naši občutki ter izžarevanje pozitivne energije ravno tako pomemben modni dodatek, kot “noro” dobra torbica, šal, ura,… Vse smo lepotice ne glede na starost, kilograme, barvo las! Na blogu bom na iskren in zabaven način objavila v modne kose oblačil, torbic ter nakita, ki je dostopen vsaki ženski. Nos bom vtaknila tudi v  modne trike, skrivnosti in nasvete, naših babic. Seveda bom ocenila tudi frizerje, vizažiste in stiliste, ki jih bom srečevala na svoji poti, kot aktivno zaposlena mama. Pohvalila bom tudi način prodaje, srčnost ter dostopnost prodajalcev in lastnikov spletnih ter fizičnih trgovin ter vam podala priporočila in trike, kako lahko naredite hiter ter ugoden nakup.

Veselim se moje nove poti ter potovanja z vami, ki bo polna barv, smeha, čustev, ljubezni, objemov in vsekakor bom vesela vsakega komentarja.  Zapomnimo si, da  smo skupaj v tem – vse smo čudovite dame!